Stadjers op jacht naar miljoenen bij RTL's 'Miljoenenjacht'

GRONINGEN - Vijftig Stadjers uit postcodegebied 9713 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de door Linda de Mol gepresenteerde spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners uit Groningen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 2 april vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Koffer 21

Linda (47) uit Groningen is één van de Stadjers die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb er ontzettend veel zin in. Om mijzelf voor te bereiden hebben we de eerste uitzendingen bekeken. Ik ga zonder reden voor koffer 21. Het blijft een gok, maar wel één waar we de hypotheek mee kunnen aflossen en gaan rondreizen."

Geldprijzen tot 5 miljoen euro

De vijftig inwoners uit Groningen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro. De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Groningen is zondag 2 april van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4 te zien.