Gazelle e-bike Experience Center in Groningen

GRONINGEN - Koninklijke Gazelle opent eind april het eerste Gazelle e-bike Experience Center van Noord-Nederland. Het Experience Center wordt gehuisvest in het ŠKODA-pand van Century Autogroep aan de Helsingborgweg in Groningen, dat eind maart naar de Bornholmstraat in Groningen verhuist.

In het Experience Center kan de consument het gehele Gazelle-assortiment aan elektrische fietsen testen, er worden geen fietsen verkocht. Daarvoor kan de consument terecht bij de bestaande Gazelle-dealers.

Testen op buitenparcours

Mobiliteit blijft de bestemming van het pand. Alleen worden auto’s ingeruild voor fietsen. “In het Gazelle e-bike Experience Center vindt de consument straks alles wat het fietshart sneller doet kloppen. Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op elektrisch fietsgebied mogelijk is. Het complete Gazelle-assortiment is er te zien en te testen op een buitenparcours”, verklaart Manager Gazelle Experience Center Sandra van der Wurf.

Elektrische fietsen in leaseaanbod

Directeur/ eigenaar Erik Meems van Century Autogroep: "Als totaaloplosser op het gebied van mobiliteit, spelen wij al langere tijd met de gedachte om elektrische fietsen in ons leaseaanbod op te nemen. Zowel zakelijk als privé. De komst van het Gazelle e-bike Experience Center in Groningen zorgt ervoor dat dit in een stroomversnelling komt. Ik ben dus heel blij met de nieuwe invulling, hetgeen de business maar ook de omgeving een extra impuls geeft. Denk aan de regionale economie en werkgelegenheid.” De werving van personeel is inmiddels gestart.