Theatergroep Carver met 'Zwaar Metaal' in Stadsschouwburg Groningen

GRONINGEN - Theatergroep Carver staat dinsdag 21 maart met de voorstelling 'Zwaar Metaal' in Stadsschouwburg Groningen. In deze voorstelling staan de 4 vaste speelsters exclusief met elkaar op de planken.

Theatergroep Carver nam in het seizoen 2012-2013 afscheid van het publiek met de remake van de onvolprezen voorstelling 'Café Lehmitz', waarmee de theatergroep in 1991 mee doorbrak. Nu, 4 jaar later blijkt dat het Carverbloed kruipt waar het niet gaan kan en komen Beppie Melissen, Leny Breederveld, Joke Tjalsma en Raymonde de Kuyper terug.

Zwaar Metaal

Zwaar Metaal gaat over een band bestaande uit 4 vrouwen, die hun hele werkzame leven samen op tour zijn geweest. Het is lastig een woord te vinden voor zo’n hechte samenwerking: collega’s is te beperkt, vriendschap te persoonlijk. Je brengt vaak meer tijd met ze door dan met je partner. Je ziet elkaar in ondergoed en volgt elkaars levens uitputtend. Je deelt een passie, een gedrevenheid. Wanneer stop je zo’n intensieve samenwerking? Op het hoogtepunt? Voor je hoogtepunt? Of als het eigenlijk al te laat is? Zwaar Metaal is een coproductie van Rudolphi Producties en Theatergroep Carver. De voorstelling in Stadsschouwburg Groningen begint om 20.15 uur. Kaartverkoop: www.de-oosterpoort.nl of 050-3680368.