Examentrainingen voor vwo- en havo-scholieren bij RUG

GRONINGEN - De inschrijving voor de Examentraining VO van de Rijksuniversiteit Groningen is geopend. De RUG biedt hierin in samenwerking met Progress Onderwijsondersteuning examentrainingen aan voor leerlingen uit 6 vwo en 5 havo.

De Examentraining VO biedt examentrainingen aan in de vakken wiskunde A, wiskunde B, wiskunde C, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, management & organisatie, Nederlands, Engels en Duits.

Punt hoger

De examentraining van de RUG blijkt al 12 jaar een succes. Ieder jaar worden talloze leerlingen succesvol geholpen bij een goede voorbereiding op hun naderende eindexamen of bij het vergroten van de lotingskans voor de studie van eerste keuze. Leerlingen scoren na het volgen van een examentraining gemiddeld een punt hoger op het centraal schriftelijk examen (CSE) dan voor hun schoolexamens. Het succes en de doeltreffendheid leent zich onder andere aan de sterke individuele begeleiding en de zeer goed gewaardeerde ontwikkeld lesmateriaal. Meer informatie/ inschrijven: www.examentrainingvo.nl