De Brug zoekt vrijwilligers voor Special Olympics Regionale Spelen

GRONINGEN - Organisator De Brug provincie Groningen zoekt vrijwilligers voor de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen. Dit evenement beleeft zaterdag 17 juni zijn vijfde edtitie.

Tijdens de Special Olympics Regionale Spelen in Groningen nemen 800 sporters met een verstandelijke beperking het tegen elkaar op in verschillende takken van sport: atletiek, basketbal, bocce, bowlen, judo, korfbal, paardrijden, tafeltennis, tennis, voetbal en zwemmen. Voor sporters waarvoor de wedstrijdsport  - vanwege de beperking - niet haalbaar is staan de onderdelen MATP en SportFun geprogrammeerd.

Vrijwilligers gezocht

Om de Special Olympics Regionale Spelen tot een succes te maken voor de sporters zijn veel vrijwilligers nodig. Bijvoorbeeld voor de begeleiding van de sporters, voor het regelen van het parkeren en voor de op-/ afbouw enzovoort. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op www.specialolympicsgroningen.nl. Meer informatie: Vrijwilligerscoördinator Janke Mars 06 – 18 68 75 01 vrijwilligers@debrugprovinciegroningen.nl