Expositie ‘Break out - Laat je zien’ bij De Noorderbrug

GRONINGEN - In Talentencentrum De Noorderbrug in Groningen wordt donderdag 2 maart de expositie 'Break Out - Laat je zien' geopend. In deze expositie verbeelden de deelnemers van het project 'Break out en laat je zien' hun ervaringen.

In het project ‘Break out en laat je zien’ werken 7 cliënten van De Noorderbrug samen met studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Academie Minerva. Dit onder begeleiding van medewerkers van De Noorderbrug. Elke groep bestaat uit 3 teamleden die zich verdiepen in elkaars leven en op reis gaan langs plekken die voor ieder van hen belangrijk zijn. Ze stappen buiten de wereld die ze kennen en delen de (on)toegankelijkheid van de stad Groningen. Om hun ervaringen vast te leggen maken ze foto’s, ieder vanuit zijn eigen perspectief en invalshoek. Dat levert plaatjes op die iets laten zien van de leefwereld van de cliënt.

Expositie

De expositie is vanaf donderdag 2 maart tot en met maandag 17 april elke werkdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur te bewonderen in Talentencentrum De Noorderbrug. Entree: gratis.