Selectietraining Basketball Academy RTC Noord

GRONINGEN - Basketballende jongens en meisjes van 11 tot 17 jaar met talent en de wil om een topspeler te worden, opgelet: Basketball Academy RTC Noord houdt zondag 5 maart in Sporthal Vinkhuizen in Groningen de selectietraining voor het seizoen 2017/2018.

Deze selectietraining staat onder leiding van hoofdtrainer Anne van Dijk en andere RTC-trainers. Zij geven een korte presentatie over de nieuwe invulling van Basketball Academy RTC Noord. Vervolgens krijgen de deelnemers de kans hun motivatie en talent te demonstreren.

Talent ontwikkelen

Basketball Academy RTC Noord biedt vanaf seizoen 2017/ 2018 volop trainingsmogelijkheden om talenten de kans te geven zich zo maximaal mogelijk te ontwikkelen en hun ambities waar te maken. BA RTC Noord gaat hiervoor zo nauw mogelijk samenwerken met de verenigingen waar de talenten blijven spelen. "Samen met de trainers/coaches van de verenigingen kunnen we het beste in de spelers naar boven halen", stelt het bestuur van BA RTC Noord. De selectietraining duurt van 09.00 tot 11.00 uur. Meer informatie/ aanmelding: www.basketballrtcnoord.nl.