Workshop zelfontwikkeling en netwerken voor werkzoekenden

GRONINGEN - Carina Havenga de Poel, event manager bij DeBroekriem, heeft voor woensdag 25 januari een workshop zelfontwikkeling en netwerken georganiseerd voor werkzoekenden uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Plaats van handeling is restaurant The Pool in The Student Hotel in Groningen.

De workshop wordt gegeven door Jamila el Mansouri, trainer en coach voor persoonlijke ontwikkeling en organisatieverandering. El Mansouri laat de deelnemers hierbij kennismaken met de 9 persoonlijkheidstypes van het Enneagram. “Ik coach graag vanuit dit psychologische model dat in het Grieks '9 punten' betekent en verwijst naar de 9 persoonlijkheidstypes zoals de perfectionist, helper, baas of bemiddelaar", vertelt El Mansouri. "Iedereen herkent zich wel in iets van de beschrijving van een bepaald type, maar 1 type is dominant. Als je weet welk type je bent, dan weet je wat je verborgen talenten zijn en hoe je het optimale uit jezelf kunt halen.”

Aanmelding

De workshop duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste. Dat kan via: www.debroekriem.nl/event/wie-ben-ik-volgens-het-enneagram/.