Stand van Stad #31 in Groninger Forum

GRONINGEN - De locatie Hereplein van het Groninger Forum is zondag 22 januari toneel van de 31ste aflevering van de talkshow 'Stand van Stad'. Zoals te doen gebruikelijk ontvangt talkshowhost Bram Douwes een keur aan stadse gasten: Alfred Kazemier, Beau Oldenburg, Atze Kerkhof en Chris van der Ploeg.

Met Alfred Kazemier, directeur Ruimtelijk Beleid & Ontwerp van de gemeente Groningen, bespreekt hij wat de stad dit jaar allemaal te wachten staat. Beau Oldenburg schreef een proefschrift over pesten, promoveerde en deelt haar bevindingen in 'Stand van Stad'. Atze Kerkhof vertelt hoe hij professionele coureurs met F1-simulaties klaarstoomt voor het echte werk op het circuit. Zanger Chris van der Ploeg schreef speciaal voor 'Stand van Stad' voor het eerst een lied in het Nederlands. Hij brengt dit lied zondag voor het eerst ten gehore.

Vaste gasten

Ook de vaste gasten zijn van de partij: Wabbesch Wabbesch showt zijn selfies, Marjolein Rover zocht naar glitter & glamour bij de uitreiking van de EBBA's en Bram Esser vervolgt zijn Ringwegsafari en belandt bij de Stadskerk aan de Friesestraatweg. De talkshow duurt van 16.30 tot 17.15 uur. Entree: gratis, wel even een kaartje bestellen via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum.