Informatiebijeenkomst over woningbouwproject Reitdiepzone

GRONINGEN - De gemeente Groningen houdt dinsdag 24 januari een informatiebijeenkomst over de ontwikkeling van het woningbouwproject Reitdiepzone. Deze bijeenkomst vindt van 19.00 tot 22.00 uur plaats in de Stadskerk | VBG aan de Friesestraatweg 221 in Groningen.

De gemeente Groningen wil graag met omwonenden en overige belangstelling van gedachten wisselen over de 22 november 2016 door B en W vastgestelde ‘Update Ontwikkelstrategie Reitdiepzone’.

Informatiemarkt

De Stadskerk | VBG wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot informatiemarkt. Ook staan presentaties van betrokkenen geprogrammeerd en kunnen de aanwezigen in groepssessies hun ideeën en visies over het project delen. Wie niet aanwezig kan zijn, kan schriftelijk input leveren.

Inspraakrapportage

Alle reacties worden gebundeld in een ‘Inspraakrapportage’. Zo krijgen B en W eerst de gelegenheid hun visie te toetsen en – indien nodig- bij te stellen. Naar verwachting wordt de ‘Update ontwikkelstrategie Reitdiepzone’ met bijbehorende stukken in februari in de raadscommissie besproken. Meer informatie: www.gemeente.groningen.nl/reitdiepzone