Volders | De Haan helpt bij financiële problemen

GRONINGEN - “Steeds meer mensen vinden het lastig hun geldzaken zelfstandig te regelen en vinden het moeilijk een weg te vinden in het woud van regels in instanties”, weten Margriet Volders en Wies de Haan. Zij zijn in Groningen actieve zelfstandige bewindvoerders in wettelijke schuldsaneringen en voeren inkomensbeheer uit.

“Maar er zijn ook mensen die geen tijd hebben om zelf de geldzaken te regelen, omdat zij bijvoorbeeld door de week elders aan het werk zijn. Voor al deze mensen voeren wij het inkomensbeheer uit.”

Dicht bij de mensen

Volders | De Haan Bewindvoering is, stellen Volders en De Haan, een kleine, laagdrempelige organisatie die dicht bij de mensen staat. “Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de schuldhulpverlening, kunnen we snel en efficiënt het inkomensbeheer voor onze mensen uitvoeren.” “Dat betekent dat we vaste lasten op tijd betalen, soms betalingsregelingen treffen, reserveren voor onvoorziene kosten en dat het leefgeld wordt betaald. Soms kan ook nog gespaard worden, zodat er voor feestdagen een extraatje is.”

Overleg

Overleg is een pijler in hun werkwijze. “In overleg stellen we een budgetplan op. Omdat ieder situatie en ieder mens anders is, leveren we altijd maatwerk . Zo creëren wij financiële rust , geven een duidelijk overzicht en inzicht van de geldzaken en zorgen wij voor een zorgeloze financiële toekomst.” Een afspraak voor een gratis adviesgesprek kan telefonisch (050 - 711 40 12) en per mail (info@voldersdehaan.nl) gemaakt worden.