In 10 lessen beter Engels leren spreken met talkingENGLISH

GRONINGEN - In Groningen gaan in februari nieuwe cursussen van talkingENGLISH van start. Deelnemers leren snel beter Engels spreken.

Deelnemers leren in 10 lessen van anderhalf uur in een groep van 8 tot 10 personen vooral samen beter Engels spreken, in een ontspannen sfeer. Hierbij is veel tijd en aandacht voor persoonlijk contact en feedback. Docenten van talkingENGLISH zijn ook altijd (near) native speakers.

Cursusaanbod

talkingENGLISH heeft een gevarieerd cursusaanbod.
  • De beginnerscursus helpt deelnemers over de ‘spreekdrempel’ heen en ontwikkelt hun taalvaardigheid en zelfvertrouwen. Het dagelijks leven (kennismaken, dagelijkse bezigheden, het weer, winkelen, gezondheid en reizen)staat centraal, zodat deelnemers hierover zonder blikken of blozen een gesprek kunnen voeren.
  • De vervolgcursus A2 brengt de spreekvaardigheid van deelnemers op een nog hoger niveau. Hierbij komen bijvoorbeeld ook gezondheid en werk aan bod.
  • Bij de B1-cursus worden de te bespreken onderwerpen samen met de cursisten bepaald.
  • Bij de English at work-cursus is naast aandacht voor het verbeteren van de spreekvaardigheid ook aandacht voor zaken als het schrijven van e-mails en werkgerelateerde zaken.

Startdata

De eerste startdatum is 8 februari van 18.30 - 20.00 uur: Engelse conversatie B1 (intermediate); en van 20.00 - 22.00 uur: English at work (8 lessen, niveau A2 / B1). De tweede startdatum is 9 februari van 19.00 - 20.30 uur: Engelse conversatie A1 (beginners). En van 20.30 - 22.00 uur: Engelse conversatie A2 (elementary). Locatie: Wijkcentrum Het Dok, Kajuit 4, 9733 CA Groningen. Aanmelden & meer informatie: www.talkingenglish.nl of 085-4019200.