Boels Rental opent tweede vestiging in Groningen

GRONINGEN - Boels Rental opent maandag 19 december een tweede vestiging in Groningen, aan de Groningerweg 45/2.

Boels laat deze opening niet ongemerkt voorbijgaan. Zo kunnen particulieren en bedrijven uit Groningen en omstreken van zaterdag 24 tot en met zaterdag 31 december 2016 1 dag gratis professionele apparatuur en gereedschap huren bij de nieuwe vestiging.

Huren is vaak voordeliger dan kopen

Doe-het-zelvers staan vaak voor de meest uiteenlopende klussen. Goed gereedschap is daarbij het halve werk. Sommige werkzaamheden komen echter maar sporadisch voor, wat de aanschaf van de benodigde machines onnodig duur maakt. Huren is dan de uitkomst. En Boels heeft een groot assortiment, dat varieert van eenvoudig handgereedschap tot steigers, hoogwerkers en zelfs compleet ingerichte, tijdelijke huisvesting.

Service staat centraal

De medewerkers van Boels Rental weten exact hoe iedere machine werkt en leggen dit helder en duidelijk uit aan de huurder. Daarnaast worden alle toestellen altijd getest voordat deze het pand verlaten. Depotmanager Bert Slof: “Hierdoor kan de gebruiker direct aan de slag, zonder tijd te verspillen aan het uitproberen of instellen van de apparatuur.”

Voordeel voor ondernemers

Boels Rental heeft een ruim, professioneel assortiment voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Zo biedt Boels al jaren een helpende hand aan de bouw en industrie met 2500 verschillende machines, steigers, apparaten, gereedschappen en werktuigen, die direct leverbaar zijn en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Complete verhuuroplossing

Bert Slof: “Boels gaat verder. We bieden desgewenst een complete verhuuroplossing voor een project. We zorgen dat het benodigde materieel, inclusief alle toebehoren, op het juiste tijdstip op de bouwplaats wordt geleverd. Zo kunnen professionals altijd beschikken over de nieuwste machines en werktuigen zonder investeringen te doen." "De Boels-klantenkaart maakt huren nog makkelijker en voordeliger. Hiermee ontvangen professionals 10 % korting op alles wat men huurt. Een borg is niet nodig en er kan worden gehuurd op rekening.”