R.K.S.V. Albertus Magnus viert 24ste lustrum

GRONINGEN - Met de onthulling van het lustrumthema in Club Kokomo onthult de Rooms-katholieke Studentenvereniging Albertus Magnus maandag 19 december haar 24ste lustrumjaar.

Het op 14 december 1896 opgerichte 'Albertus', met meer dan 2400 leden de grootste studentenvereniging van Groningen, viert het 24ste lustrum met tal van activiteiten, verspreid over het jaar. Daarbij staan voor de leden persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijk belang en duurzaamheid centraal.

Stadjersweek

Zo wordt lustrumsymposium gehouden over het bedrijfsleven van de toekomst en vindt in april de Stadjersweek plaats. Deze week zijn er activiteiten voor iedere doelgroep in de stad, waaronder een groot benefietconcert op de Vismarkt.

Lustrummusical

Op het culturele vlak staat onder meer een lustrummusical geprogrammeerd. Deze professionele productie wordt een moderne variant van 'La Bohème', opgevoerd door leden van Albertus Magnus. Het lustrumjaar wordt in juli afgesloten met de lustrumweken. Met een dagelijks programma op een externe feestlocatie.