WoonLand Groningen viert 5-jarig bestaan

GRONINGEN - WoonLand Groningen viert deze maand het 5-jarig bestaan. De lustrumviering werd maandag afgetrapt met een lekkernij bij de koffie voor iedere klant. Tot en met zaterdag 24 december krijgt ieder klant een cadeau.

WoonLand startte in 2005 in Twijzelerheide. ”Door de steeds trendgevoeligere markt zijn wij ons meer gaan specialiseren”, weet bedrijfsleider Roelof van WoonLand Groningen. ”Stoer en landelijk wonen is nu onze specialiteit. Wij leveren zowel meubels gemaakt van mooie en eerlijke materialen als leder en stof als meubels van massief teakhout en andere onbehandelde ruwe houtsoorten die karakter aan het interieur geven.”

Iedere week nieuwe items

De vestiging aan de Atoomweg in Groningen opende haar deuren in december 2011. ”Veel mensen weten dat wij iedere week nieuwe items hebben. Hierdoor zie je veel mensen met grote regelmaat terugkomen.” ”Bovendien”, stelt de bedrijfsleider, ”weet je door dagelijks op zoek te zijn naar mooie partijen meubelen precies wat er speelt op de markt en kun je partijen inkopen die interessant voor de klant zijn. Daarbij komt dat de passie voor handelen in ons DNA zit. En door op de juiste manier te handelen kan je een betere prijs aanbieden aan de consument.” Meer informatie: www.woonlandgroningen.nl