Marco Beukeveld Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016

GRONINGEN - Collega-ondernemers hebben Marco Beukeveld van Bakkerij Beukeveld in Groningen verkozen tot Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016.

De door MartiniBusiness georganiseerde verkiezing vond woensdagavond plaats in Kinepolis Groningen.

Sympathiek

Sympathiek staat voor aardig, beminnelijk, hartelijk, innemend, prettig en betrouwbaar. Een sympathieke ondernemer heeft een hoge gunfactor, iets wat voor een ondernemer onmiskenbaar een pluspunt is.

Plaatsen 2 en 3

De tweede plaats werd, net als in 2014, een prooi voor Mirjam Jager van Grand Café Time-Out in Groningen. Xandra Groenewold van Pro-Time Broadcast & Content in Groningen eindigde op de derde plaats. In totaal brachten ruim 800 ondernemers hun stem uit.

Nomineren

In aanloop naar de verkiezingsavond in Kinepolis Groningen konden ondernemers collega-ondernemers nomineren. Uit de lijst van genomineerden werd woensdagavond de top 3 gepresenteerd. De aanwezige ondernemers bepaalden vervolgens de einduitslag. De winnaar van de titel Meest Sympathieke Ondernemer van Groningen 2016 kreeg een award plus een multimediaal promotiepakket ter waarde van 2000 euro, uitgereikt door wethouder Joost van Keulen.