2 dagen gratis spullen bij Terre des Hommes Groningen

GRONINGEN - De kringloopwinkel van kinderhulporganisatie Terre des Hommes Groningen is verhuisd naar de Nieuwe Ebbingestraat 83. In de oude winkel aan de Floresstraat 7 zijn de laatste spullen woensdag 30 november en zaterdag 3 december gratis af te halen.

In ruil voor die gratis spullen vraagt Terre des Hommes alle klanten om een goede wens voor de kinderen achter te laten. De oude winkel aan de Floresstraat is beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur geopend.

Druppel

Klanten kunnen hun wensen op een kartonnen cirkel met het beeldmerk van Terre schrijven: de druppel. Het is de druppel die de steen uitholt in de strijd tegen kinderuitbuiting. De druppels met goede wensen komen als kerstballen in de boom in de nieuwe winkel te hangen.

Terre des Hommes

Terre des Hommes is een internationale kinderhulporganisatie die zich met hart en ziel inzet voor kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden moeten opgroeien. Terre des Hommes steunt ruim 300 projecten die worden bedacht en uitgevoerd door lokale projectpartners. Meer informatie: www.tdhgroningen.nl www.terredeshommes.nl