Hans Liberg nog 1 keer in MartiniPlaza in Groningen

GRONINGEN - Hans Liberg staat zaterdag 11 februari met zijn nieuwste voorstelling 'Trálálálá voor iederéén!!' in MartiniPlaza in Groningen. Het zal de laatste keer zijn dat de musicoloog en cabaretier in Groningen op het podium staat.

Na 35 jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Hans Liberg besloten een pitstop in te lassen. Voordat het zover is, toert hij met zijn zeventiende voorstelling 'Trálálálá voor iederéén!!' door het land. 'Trálálálá voor iederéén!!' is een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan, op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen.

Verdiepen in de muziek

Wanneer Liberg op 3 mei 2017 zijn laatste show gegeven heeft, zal hij zich terugtrekken uit het theater. “Dat wordt mijn pitstop”, zegt hij hierover. “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug.“ https://youtu.be/16LuPxUg1o4