Scheidsrechtersvereniging Groningen veilt gesigneerd shirt Björn Kuipers

GRONINGEN - Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken veilt online een door Björn Kuipers gesigneerd scheidsrechtersshirt. De opbrengst komt ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport.

Geel en roodBehalve het tijdens het EK gedragen shirt, verkoopt de scheidsrechtersvereniging een set door Kuipers gesigneerde kaarten (geel en rood), een officieel EK-trainingsjack en verschillende nieuwe scheidsrechtersshirts uit de Champions League-lijn van Adidas.

Niemand buitenspel

De Scheidsrechtersvereniging Groningen en Omstreken voert onder de noemer 'Niemand buitenspel' het hele jaar al actie voor Fonds Gehandicaptensport. Dit omdat ze van mening is dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht of je een handicap hebt of niet. Met een SMS-actie, afdracht van 2 euro per verkocht kledingartikel, inzet tijdens de collecteweek en acties rondom het door de Groninger scheidsrechters georganiseerde NK veldvoetbal voor scheidsrechtersverenigingen is inmiddels ruim 2600 euro ingezameld.

Bieden

De volledige opbrengst van de 'online veiling' van het shirt en het jack van Björn Kuipers en de door collega-scheidsrechter Jochem Kamphuis beschikbaar gestelde Adidas scheidsrechtersshirts gaat naar Fonds Gehandicaptensport. Belangstellenden kunnen bieden via: www.covsgroningen.nl.