Nieuwe plek voor 1-jarig In Between Café Groningen

GRONINGEN - In Between Café Groningen heeft een nieuwe locatie. Waar dit netwerkcafé voor werk- en opdracht-zoekenden sinds de eerste keer in oktober plaatsvond in de Buurthuiskamer, met Conny Eldering als gastheer, is het BOOMbedrijvencentrum aan de Paradijsvogelstraat het nieuwe onderkomen. Conny Eldering en Nynke van der Hoek zijn de lokale 'caféhouders'.

In Between Café is overgewaaid uit Midden-Nederland, waar In Between Café Leidsche Rijn in 2013 spontaan ontstond toen een aantal baan- en opdracht-zoekenden maandelijkse koffie-ochtenden ging houden om elkaar te ondersteunen in het zoek- en acquisitieproces. Sinds begin 2015 is het aantal In Between Cafés rond Utrecht, maar ook daarbuiten gestaag gegroeid. Inmiddels zijn er 12 In Between Cafés door het hele land en een aantal In Between Cafés 'in de pijplijn'.

Elfde In Between Café

In Groningen wordt 14 november (09.30 - 12.00 uur) het elfde In Between Café gehouden; met de workshops ‘Van bankier naar butler’ door Paul Huizinga en ‘Netwerken in de essentie’ door Jaap Lageman. Maandelijks weten circa 15 In Betweeners de weg naar het In Between Café te vinden. De Groninger groep kent weliswaar een vaste kern, maar circa 35 % van de bezoekers is steeds nieuw. Sinds de start zijn tussen de 10 en 20 deelnemers uitgeschreven, omdat ze werk gevonden hebben.