Hyundai Winterinspectie bij Autobedrijf Bockhoudt

GRONINGEN - 'De winter kan het schudden'. Onder deze noemer houdt Autobedrijf Bockhoudt in Groningen vrijdag 4 en zaterdag 5 november de jaarlijkse Hyundai Winterinspectie.

Hyundai-klanten kunnen die 2 dagen – zonder afspraak – langskomen voor een gratis controle van hun auto op 15 wintergevoelige punten. Na afloop ontvangt de Hyundai-rijder een inspectierapport. Hij of zij weet dan direct of de auto in orde is of dat het verstandig is om naar de accu te laten kijken of wellicht de banden. Er zijn bovendien mooie prijzen te winnen. Na afloop van de Winterinspectie ontvangt elke Hyundai-rijder ook altijd een cadeau. Dit jaar is dat de vrolijke walking & singing snowman.

Villa Joep

Autobedrijf Bockhoudt b.v. vraagt voor de Winterinspectie € 2,50 en dat bedrag gaat volledig naar Villa Joep. Daarmee helpen Hyundai-rijders vechten tegen neuroblastoom kinderkanker, na leukemie een van de belangrijkste dodelijke soorten kanker bij kinderen. Mocht onverhoopt vervanging of reparatie nodig zijn, dan heeft Autobedrijf Bockhoudt b.v. ook nog een aantal aanbiedingen voor de klant, bijvoorbeeld op accu’s, ruitenwissers, remblokken en banden.