Sinnema Advocatuur & Mediation in hartje Stad

GRONINGEN - Sinnema Advocatuur & Mediation heeft 1 oktober zijn deuren geopend in het centrum van Groningen; aan de Herestraat 113, in het bedrijvenpand van de Entrepreneur. Het kantoor wordt gerund door advocaat en mediator Jantsje Sinnema. Zij heeft ondersteuning van officemanager Annie Tempel.

Jantsje Sinnema is geboren in Friesland en opgegroeid in een ondernemersgezin. Nadat zij is gaan studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen, is zij haar loopbaan als advocate begonnen bij een kantoor in Emmen. In 2013 heeft zij vervolgens de stap gezet om haar eigen praktijk in een samenwerkingsverband in Emmen te starten. Deze maand vestigde zij zich dus in Groningen. Sinnema Advocatuur & Mediation heeft zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht, het asiel- en vreemdelingenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en sociale zekerheidsrecht en mediation.

Mediation

Door middel van mediaton probeert Jantsje Sinnema er voor te zorgen dat partijen in onderling overleg, met behulp van haar mediation-vaardigheden, een oplossing zoeken voor een juridisch probleem. “Het is voor ons belangrijk dat klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan in vaak toch al moeilijke en stressvolle situaties. Binnen ons kantoor vinden we kwaliteit, persoonlijke benadering, betrokkenheid en aandacht voor gevoel en emoties erg belangrijk”, stelt Sinnema. “Vaak is de stap naar een advocaat groot, deze stap willen wij kleiner maken, door een laagdrempelig kantoor te zijn. Ook denken wij mee over de kosten die mensen hebben, die een advocaat nodig hebben. Rechtsbijstand moet namelijk betaalbaar zijn. Daarnaast vinden we het van groot belang dat onze cliënten een eerlijk advies krijgen over de mogelijkheden en risico’s in hun zaak.”

Juridisch spreekuur

Mensen met een juridische vraag of mensen die in een conflict beland zijn, zijn voor een juridisch advies welkom op het juridisch spreekuur van Sinnema Advocatuur & Mediation. Dit spreekuur is iedere maandagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in het kantoor aan de Herestraat 113 in Groningen. Uiteraard kan ook een afspraak gemaakt worden voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek buiten het juridisch spreekuur om. Meer informatie: www.sinnema-advocatuur.nl.