Jubileumfeest 20 Jaar Noorderpoort groot succes

GRONINGEN - Noorderpoort heeft vrijdag flink uitgepakt met de viering van het 20-jarig bestaan.

De onderwijsinstelling trapte het jubileumfeest 20 Jaar Noorderpoort 's middags af in MartiniPlaza in Groningen. Medewerkers, oud-medewerkers, partners en stakeholders van Noorderpoort werden er met een multimediale show ondergedompeld in muziek, dans en theater. Daarna was het tijd voor een borrel op de Grote Markt.

Douwe Bob en Mr. Polska

Vanaf 20.30 uur werd op de Grote Markt de kers op de taart geplaatst met onder andere optredens van Douwe Bob en Mr. Polska. Dit onder leiding van het Noordpool Orkest. Ook studenten Noorderpoort Kunst & Multimedia lieten van zich horen. Zij zongen een gevoelig nummer uit de musical 'Hairspray', waarmee zij eerder dit jaar nog volle zalen trokken. De avond werd afgesloten met de opzwepende muziek van de StukTV-dj's.

Cadeau aan Stad en regio

Het jubileumfeest 20 Jaar Noorderpoort was een cadeau van Noorderpoort aan iedereen in de Stad en de regio. Noorderpoort heeft het beleid dat iedereen moet kunnen studeren aan 1 van de vele opleidingen die het ROC rijk is. "We bestaan nu 20 jaar en dat betekent dat we ook een feestje kunnen geven voor iedereen, dat iedereen welkom is'" aldus studente Iris van der Weide.