Praktijkopdrachten gezocht voor nieuwe masteropleiding Hanzehogeschool

GRONINGEN - Hanzehogeschool Groningen zoekt 'uitdagende innovatieve opdrachten vanuit de praktijk' voor de nieuwe opleiding Master Healthy Ageing Professional. Deze opleiding ging vorige week van start met ruim 70 studenten, evenredig verdeeld over de voltijd- en deeltijdvariant.

Binnen de master Healthy Ageing Professional brengt de Hanzehogeschool praktijk, onderzoek én bedrijven samen om te werken aan verbetering van gezondheid. Studenten van de masteropleiding hebben een achtergrond in bijvoorbeeld fysiotherapie, verpleegkunde, sociaal werk of sport. In het bijzonder de deeltijdstudenten brengen een schat aan werkervaring mee.

Interprofessioneel samenwerken

Tijdens de opleiding worden de studenten uitgedaagd over hun vakgebied heen te kijken en interprofessioneel samen te werken aan oplossingen, toepassingen en innovaties die te maken hebben met gezondheid en welzijn. Voorbeelden zijn nieuwe toepassingen voor techniek, sport en bewegingsconcepten, of het veranderen van de levensstijl.

Mogelijke opdracht

Om de opdrachten zo gevarieerd mogelijk te houden is de opleiding op zoek naar opdrachten vanuit de praktijk. Voor meer informatie of een mogelijke opdracht kan contact opgenomen worden met drs. Berthe Sikken, programmamanager Master Healthy Ageing Professional: e.g.sikken@pl.hanze.nl.