Woonwinkel Woonn viert 10-jarig bestaan

GRONINGEN - De stad-Groninger woonwinkel Woonn bestaat 10 jaar. Reden voor de eigenaren Marja Pikavet en Peter Groothuis in het weekend van 1 en 2 oktober te trakteren op iets lekkers én een cadeau bij aankoop van een eetkamertafel of eetkamerstoelen.

Woonn opende zaterdag 1 oktober 2006 zijn deuren in de Poelestraat in hartje Stad. Een verrassende locatie maar niet zonder succes. Het lukt Marja Pikavet en Peter Groothuis namelijk al 10 jaar met een telkens wisselend assortiment een groeiende schare liefhebbers aan zich te binden.

Huiselijke sfeer

Opvallend bij Woonn is de huiselijke sfeer. Alles wat los en vast zit bij Woonn is te koop; banken, tafels, stoelen, vloerkleden, lampen, vazen en sierkussens. Verder veel accessoires; om cadeau te geven of om het huis mee aan te kleden. ”Woonn is niet zomaar een woonwinkel”, stellen Pikavet en Groothuis. ”We hebben gekozen voor kwaliteitsmeubelen aangekleed met veel leuke betaalbare accessoires.”

Wonen in Groningen

Woonn neemt in het weekend van 1 en 2 oktober deel aan 'Wonen in Groningen'. Thema van deze woonroute is: ‘Aan tafel!’. ”Dit thema is breed maar geeft ons de gelegenheid de klanten meer dan alleen sfeer te laten proeven. Wij zullen de eettafels aankleden - en de bezoekers verrassen - met de waterkaraffen van Lotte de Raadt, en de 3D geprinte bakvormen en de broodplanken van De Zomereik.” Meer informatie: www.woonn.nl.