GRONING&: het verschil doet er toe

GRONINGEN - Het verschil doet ertoe. Vanuit die gedachte maken Groningers samen de kracht van het verschil zichtbaar, tastbaar en voelbaar in de stadscampagne GRONING&.

Het &-teken is hét symbool van de campagne. & staat voor diversiteit. & verbindt, telt op, vergroot en laat daarmee ook juist het verschil tussen de verbonden delen zien.

SAAM&

Voor het campagne-onderdeel SAAM& worden inwoners en gebruikers van Groningen uitgenodigd zelf met de & aan de slag te gaan. Wie kan de & op zo’n manier weergeven dat de kracht van het verschil zichtbaar, tastbaar en voelbaar wordt? Wie het resultaat fotografeert en deelt via GRONING&-socials of via e-mail (info@engroningen.nl), maakt kans op een stadsgeschenk.

GRONING&

Verschillen tussen mensen maken het wonen, werken en leren in Groningen extra mooi, maar ook een permanente uitdaging. GRONING& nodigt mensen uit om die uitdaging recht in de ogen te kijken, zichzelf te laten zien, hun verhaal te delen, en zich te verbinden met anderen. GRONING& biedt stadsgeschenken aan aan, haalt verhalen op en deelt deze, en brengt ontmoetingen op gang.