Bos & Bos Catering, Eska en Voys finalisten Groninger Ondernemingsprijs

GRONINGEN - De strijd om de Groninger Ondernemingsprijs 2016 gaat tussen Bos & Bos Catering en Voys uit Groningen en Eska uit Hoogezand. Dat heeft de jury van de Groninger Ondernemingsprijs 2016 donderdag bekendgemaakt. De finale-avond is donderdag 24 november in MartiniPlaza in Groningen.

[caption id="attachment_65204" align="alignright" width="270"]Juryvoorzitter Patrick Brouns. Juryvoorzitter Patrick Brouns.[/caption] “Deze 3 bedrijven zijn toekomstgericht, innovatief en hebben potentie", verklaart juryvoorzitter Patrick Brouns de keuze voor de 3 finalisten. "Het enthousiasme springt ervan af! Ze vertegenwoordigen Groningen op een prachtige manier." "De pitches hebben net als voorgaande jaren onze aanvankelijke voorkeur net iets veranderd. Vooraf hebben we natuurlijk alle bedrijven bestudeerd en hadden we een top 5 opgesteld. Die top 5 lag heel dicht bij elkaar. Dan geeft de pitch de doorslag: het is de ultieme manier om te zien of de ondernemingen hun boodschap goed over kunnen brengen.”

Finalisten

Bos & Bos Catering is gevestigd in Groningen. Vanuit diverse vaste locaties worden, met behoud van het partycatering-concept, jaarlijks 1,1 miljoen gasten bediend. Vrijdag 23 september opent Bos & Bos Catering de nieuwste locatie: DOT, het voormalig Infoversum. Eska maakt massief karton. Dat wordt onder andere gebruikt voor spellen, legpuzzels, mappen en boekomslagen. Het Groninger Voys heeft gezorgd voor een revolutie in het zakelijk telefoneren: de fysieke telefooncentrales de deur uit en bellen via de cloud. Voys bedient vanuit de Mediacentrale meer dan 13.000 ondernemers. Daarnaast heeft het bedrijf inmiddels vestigingen in België en Zuid-Afrika.