Provincie ondervraagt fietsers over Fietsroute Plus Groningen-Bedum

GRONINGEN - Medewerkers van de provincie Groningen staan dinsdag 20 september langs het fietspad tussen Groningen en Bedum om enquêtes af te nemen. De provincie wil van de fietsers weten wat ze van de nieuwe Fietsroute Plus vinden.

De provincie Groningen heeft veel geld geïnvesteerd in de aanleg van de Fietsroute Plus tussen Groningen en Bedum. Het bestaande fietspad is verbreed en verlegd om de verkeersveiligheid te verbeteren en het fietsen tussen Groningen en Bedum aantrekkelijker te maken. Met de enquête wil de provincie van de gebruikers van het fietspad weten hoe zij de nieuwe Fietsroute Plus ervaren.

Cadeaubon

Ook fietsers die meestal een andere route tussen Groningen en Bedum nemen wordt gevraagd de enquête in te vullen. Alle bewoners van Bedum, Noordwolde en Zuidwolde krijgen hiervoor een brief. De enquête is ook digitaal in te vullen, via www.fietsrouteplus.nl. De enquête kan tot en met 7 oktober ingevulde worden. Deelnemers maken kans op een cadeaubon van 100 euro. De resultaten van de enquête worden gebruikt in de plannen voor verdere verbetering van het fietsnetwerk in de provincie Groningen.