Explosieve groei Daar-om Online Media B.V.

GRONINGEN - Daar-om Online Media B.V. uit Groningen is verhuisd naar een groter pand met meer capaciteit aan de Sylviuslaan in Groningen.

Deze verhuizing was noodzakelijk vanwege de explosieve groei van het MKB-klantenbestand van Daar-om. Groei die voor samenwerkingspartner Google aanleiding was om Daar-om officieel te benoemen tot Premium Partner.

Daar-om

Daar-om Online Media B.V. werd drie jaar geleden opgericht door Wolter van der Weide, Tim Bodewes en Dennis Pettinga. Gepokt en gemazeld in de media- en uitgeverijbranche stond deze drie te trappelen om hun kennis en ervaring te bundelen. „Om zo een unieke en doortastende visie betreffende online ondernemen te lanceren.” Het bedrijf groeide in korte tijd uit tot een professionele partij met 21 online marketingspecialisten. Een partij die de doelen en wensen van mkb-ondernemers omsmeedt tot succesvolle online marketingstrategieën. Daar-om brengt vraag en aanbod op het juiste moment bij elkaar op het globale online platform Google.

Kernwaarden

Daarbij altijd rekening houdende met een drietal kernwaarden: gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker, relevantie van een website en een hoge kwaliteitsscore. Daar-om genereert hapklare en concrete digitale data uit de cijfers en statistieken van een online ondernemend bedrijf. Wat is uw doel? Wie is uw doelgroep? Hoe bereikt u deze? En wat is uw boodschap? Aan de hand van deze informatie wordt een online marketingstrategie op maat gebouwd. Aan de hand van onweerlegbare data brengt Daar-om stelselmatig en gestructureerd kansen in kaart voor de ondernemer. Vervolgens is het aan deze ondernemer zelf om die kansen ook echt aan te grijpen en ze om te zetten in succes.