SKSG opent 2 nieuwe kindcentra in scholen van O2G2

GRONINGEN - Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) heeft 2 nieuwe kindcentra geopend in scholen van de Openbaar OnderwijsGroep Groningen (O2G2).

Woensdag 31 augustus zijn de deuren geopend van de kinderopvanglocatie aan de Verzetsstrijderslaan: SKSG Ster. Op deze locatie wordt kinderopvang voor kinderen van 3 tot 6 jaar aangeboden. SKSG Ster werkt op basis van de Daltonvisie en werkt daarbij nauw samen met Openbare Daltonschool De Starter.

SKSG Picasso

Aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat is vorige week SKSG Picasso geopend. SKSG Picasso werkt nauw samen met de Borgmanschool, locatie Kijkin. SKSG Picasso biedt peuteropvang voor maximaal 16 peuters van 2 tot 4 jaar. Met veel aandacht voor beeldende expressie, muziek en dans. Er wordt gewerkt met het educatieve programma 'Startblokken'. De thema’s worden samen met de school uitgekozen.

Totaalpakket

Door de nauwe samenwerking tussen SKSG en O2G2 is een totaalpakket beschikbaar op het gebied van onderwijs, opvang, ontwikkeling en vrije tijd. O2G2: “Wij zijn blij met de nauwe samenwerking tussen SKSG en onze scholen, hierdoor kunnen we kinderen zorg ontwikkeling en zorg op maat bieden. Daarnaast biedt het de ouders veel gemak".

Groninger Gezinsbode