Informatieve website voor MFA De Wijert

GRONINGEN - De gebruikers van de Multifunctionele Accommodatie (MFA) De Wijert in Groningen hebben een informatieve website gemaakt: www.mfadewijert.nl.

Wijkbewoners en andere belangstellenden kunnen hier het laatste nieuws vinden over de sloop van de oude gebouwen en de start van de in het voorjaar van 2017 geplande bouw. Behalve nieuws worden foto's en relevante documentatie gedeeld. Ook is er een mogelijkheid om vragen te stellen. Belangstellenden worden daarnaast via social media en een nieuwsbrief – waarvoor zij zich kunnen inschrijven via de website – op de hoogte gehouden.

MFA De Wijert

MFA De Wijert wordt gerealiseerd op de plek van de bibliotheek De Wijert aan de Van Lenneplaan. De planning is dat er dit najaar wordt gesloopt, waarna in het voorjaar van 2017 wordt begonnen met bouwen. De oplevering staat gepland in de zomer van 2018. De gebruikers van de door Herman Hertzberger ontworpen MFA zijn de Christelijke Dalton Basisschool De Tamarisk, Kinderopvang Kids First COP groep, de Groninger Forum-bibliotheek De Wijert en 2 spelhallen in het beheer van de gemeente Groningen.