Corry Legdeur wint een jaar lang gratis naar de bioscoop

Groningen - Uit Groningen heeft tijdens NoorderZondag op Noorderzon 'Een jaar lang gratis naar Pathé Groningen' weggeven. Dat deed het voormalige Uitburo om de lancering van de Online Last Minute Ticket Shop te vieren.

Corry Legdeur won deze hoofdprijs door de code te kraken van de speciale actiekluis die zondag te vinden was op NoorderZondag. Jade van der Wouden en Kobie Hofman wonnen VIP-tickets voor de Rodin-tentoonstelling in het Groninger Museum. Miriam Wolters ging met tickets voor Noorderslag aan de haal.

Online Last Minute Ticket Shop

De actie op NoorderZondag stond in het teken van de Online Last Minute Ticket Shop. Deze shop van Uit Groningen, waarmee bezoekers elke vrijdag vanaf 12.00 uur bij de VVV-winkel op de Grote Markt met 50 % korting kaarten kunnen kopen voor een voorstelling, film of concert, wordt vanaf 2 september aangevuld met een online shop. Vanaf dan kunnen tickets vanaf vrijdag 12.00 uur ook online besteld worden. De actie met de Last Minute Ticktet Shop-kluis werd opgeluisterd met optredens van Stuart Mavis, Wine & Willow, Paraformers, Nathan Green en NNTWEE.

Dagprijzen

Eerder deze maand konden voorbijgangers de kluis al proberen te kraken in het Stadspark, op de Vismarkt en op de Grote markt tijdens de KEI-week en Groningens Ontzet. Hier konden deelnemers dagprijzen winnen in de vorm van tickets voor uiteenlopende culturele voorstellingen.

Partners

Partners van de Last Minute Ticket Shop zijn het Groninger Museum, De Oosterpoort en Stadsschouwburg, Noord Nederlands Toneel, Noord Nederlands Orkest, het Groninger Forum, Martiniplaza, Pathé, Grand Theatre en Bij Vrijdag.