Online Last Minute Ticket Shop van start met win-actie

Groningen - De Last Minute Ticket Shop van Uit Groningen, waarmee met 50 % korting kaarten voor een voorstelling, film of concert gekocht kunnen worden, wordt aangevuld met een online shop.

Uit Groningen start zondag 28 augustus met de online ticketverkoop in de Last Minute Ticket Shop. Om dit te vieren staat er komende periode een speciale kluis in de binnenstad. Wie deze kluis kraakt, valt in de prijzen.

Last Minute Ticket Shop

Tot nu toe konden cultuurliefhebbers elke vrijdag vanaf 12.00 uur tickets kopen bij de VVV op de Grote Markt in Groningen; in de Last Minute Ticket Shop. Vanaf 28 augustus hoeven zij de deur niet meer uit en kunnen de tickets online besteld worden.

Kluis kraken

Om de online uitbreiding te vieren staat Uit Groningen de komende weken met een speciale kluis in de binnenstad. Iedereen die langs de kluis komt, kan een code uitproberen. Geluksvogels met de juiste code winnen een dagprijs. Daarnaast blijft elke deelnemer in de race voor de hoofdprijzen die worden vergeven tijdens de culturele markt op de NoorderZondag.

Dagprijzen

De dagprijzen lopen uiteen van tickets voor Kraantje Pappie, het NNT, de openingsvoorstelling van Noorderzon, het theaterfestival Jonge Harten en een cursuscheque van € 100 te besteden bij cultuurcentrum VRIJDAG. De hoofdprijzen zijn een jaar lang gratis films kijken bij Pathé Groningen, vrijkaarten voor Noorderslag en VIP-tickets voor het openingsweekend van de Rodin-tentoonstelling in het Groninger Museum.

Kluis

De kluis is tijdens de KEI-week te vinden op de informatiemarkt op 15 augustus en tijdens het Open Air Festival in het Stadspark op 18 augustus. Tijdens Groningens Ontzet op 27 augustus staat de kluis op de Grote Markt. Ten slotte is de kluis te vinden op de NoorderZondag op 28 augustus, waar de actie wordt omlijst door optredens van singer songwriters, dans- en theatergroepen.