Stadjers winnen 75.000 euro bij Postcode Loterij

Groningen - 2 bewoners van de Nieuwe Blekerstraat in Groningen zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 9718 ED is in de julitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Linda won 50.000 euro én een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs. Ze is blij verrast: "Wat een geweldige verrassing dit! Ik ben zangeres, geef zangles en ik zit in een jazzband. Van het geld wil ik heel graag een piano en een nieuwe computer kopen." Appie won 25.000 euro. Hij weet al hoe hij het bedrag wilt besteden: "Het gaat op een spaarrekening, mijn vriendin en ik sparen voor een boerderijtje. We willen graag wat groter gaan wonen."

Eerder in de prijzen

Groningen viel eerder ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. In februari 2015 verdeelden 3 bewoners van de Gorechtkade (postcode 9713 CM) de Postcode Straatprijs ter waarde van 75.000 euro. En in april van dit jaar won een bewoner van de Turkooisstraat (postcode 9743 KZ) een BMW.

Uitreiking op tv

De uitreiking in de Nieuwe Blekerstraat is 2 september te zien bij ‘Eén tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.20 uur.