Uw Hulpmiddelenoutlet: zorghulpmiddelen voor een scherpe prijs

Groningen -  Bent u opzoek naar een zorghulpmiddel, maar wilt u daarvoor niet de volle prijs betalen? Uw Hulpmiddelenoutlet biedt uitkomst.

Uw Hulpmiddelenoutlet verkoopt zowel gebruikte als nieuwe zorghulpmiddelen. “Als je nog niet van ons hebt gehoord, dan is dat een goed teken. Want dat wil zeggen dat je niemand in je familie of vriendenkring hebt die wat mankeert”, zegt Robert met een lach. Uw Hulpmiddelenoutlet is sinds een jaar gevestigd in Groningen. Aan de Stavangerweg 4. In die tijd heeft verkoopadviseur Robert geadviseerd bij de meest uiteenlopende hulpvragen. “Elk verhaal dat je hier hoort is uniek.” Miranda, die net als Robert ook op de winkelvloer werkt, beaamt dit: “Het ene moment help je iemand die zijn enkelbanden heeft gescheurd op het sportveld, en het andere moment help je iemand met dementie die een verpleegbed nodig heeft.”

Zorghulpmiddelen

Uw Hulpmiddelenoutlet biedt zorghulpmiddelen tegen scherpe prijzen, maar met uitstekende service en kwaliteit. Ze bieden zowel nieuwe als gereviseerde hulpmiddelen. Robert: “Onze monteurs hebben jarenlange ervaring. We verkopen alleen de voor ons bekende merken waar we volledig achterstaan.” Zowel Robert als Miranda geniet ervan als iemand echt geholpen kan worden. “Laatst was er een jonge vader die na lang zoeken bij ons terechtkwam, en de geschikte tandemfiets vond voor zijn gehandicapte dochter. Nu kan hij eindelijk ritjes met haar gaan maken. Dat is super”, vertelt Robert. “Ook is het heel leuk om te horen dat iemand dankzij een scootmobiel weer zijn broer kan bezoeken of simpelweg naar de winkel kan”, vult Miranda aan. “Het mooiste is als je mensen hebt die ondanks wat ze hebben toch nog het beste uit hun leven willen halen. Het is fijn om ze daarbij een klein beetje te kunnen helpen.” “Inderdaad”, zegt Robert. “Je geeft ze een stukje vrijheid terug.”