'Groningen Bereikbaar' voor voorzitters bedrijvenverenigingen

Groningen - Wethouder Paul de Rook van de gemeente Groningen en directeur Wilco Huyink van Groningen Bereikbaar hebben woensdag de nieuwste editie van de krant 'Groningen Bereikbaar' uitgereikt aan de voorzitters van 3 Groninger bedrijvenverenigingen.

Eric Bos van de Groningen City Club (GCC), Klaas Holtman van de Vereniging Bedrijvenparken Groningen West (VBGW) en Guus de Vries van de Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO) kregen de krant op het dak van het Informatiecentrum Groningen Vernieuwt overhandigd.

Groningen Bereikbaar

De achtste editie van de Groningen Bereikbaar-krant is deze week verschenen. De krant bevat veel informatie over werkzaamheden, projecten en acties om de stad de komende jaren bereikbaar te houden tijdens de ombouw van de zuidelijke ringweg en het Hoofdstation. De Groningen Bereikbaar-krant is verspreid in de huis-aan-huisbladen van NDC mediagroep in de regio Groningen-Assen, waaronder de Groninger Gezinsbode. Het gaat om een oplage van 230.000 exemplaren. De digitale editie is te vinden op www.groningenbereikbaar.nl.

Bedrijfsleven

Het is een gezamenlijk belang van het bedrijfsleven en Groningen Bereikbaar dat ondernemers goed zijn geïnformeerd over de komende, grootschalige werkzaamheden aan de infrastructuur. Daarom namen de voorzitters van de ondernemersverenigingen de nieuwste uitgave van de krant in ontvangst. Paul de Rook en Wilko Huyink nodigden de ondernemers uit om de krant te verspreiden onder hun medewerkers en bezoekers.