Publieksprijs NoorderBaanBattle voor Team Nix = Fout

Groningen - Team Nix = Fout uit Groningen heeft de publieksprijs van de NoorderBaanBattle 2016 ter waarde van 500 euro gewonnen.

De Groningers verdienden deze prijs met hun eindpresentatie in de finale van de NoorderBaanBattle in Huize Maas in Groningen. Alle (aanwezige) deelnemers konden hun stem uitbrengen.

NoorderBaanBattle

De dinsdag gehouden finale in Huize Maas vormde de afsluiting van de NoorderBaanBattle 2016. Gedurende 4 maanden hebben de leden van de 4 teams uit Groningen, Assen, Midden-Drenthe en Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde dankzij hun coaches grote stappen gemaakt op het gebied van presentatie, netwerkskills en zelfinzicht. Uiteindelijk heeft de helft van de deelnemers een nieuwe, passende bestemming gevonden.

The Avengers

De leden van het team The Avengers (Hoogezand-Sappemeer, Slochteren, Menterwolde) was het meest succesvol. Niet alleen vonden ze bijna allemaal een passende bestemming, ook stonden ze voor elkaar en maakten ze gebruik van elkaars netwerk, een speerpunt van de NoorderBaanBattle.