Start verkoop 13 eengezinswoningen aan de Bandoengstraat

Groningen - Op het kantoor van Pandomo Makelaars in Groningen wordt donderdag 30 juni een informatiebijeenkomst gehouden over de bouw van 13 aardbevingsbestendige eengezinswoningen aan de Bandoengstraat in Groningen. Deze bijeenkomst, die is georganiseerd door Lefier en Pandomo Makelaars, duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

De 13 rijwoningen zijn verdeeld in 11 tussen­woningen en 2 hoekwoningen. De tussenwoningen hebben 2 woonlagen met op de begane grond een woonkamer met open, tuingerichte keuken en op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. De hoekwoningen beschikken standaard over een tweede verdieping. Ook hebben deze hoekwoningen een dakterras aan de voorzijde van de woning.

Energiezuinige woningen

De woningen worden energiezuinig gemaakt door zonnepanelen te plaatsen en HR++ beglazing toe te passen. Ook wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hardhouten kozijnen.

Verkoopprijzen

De woningen worden vanaf € 185.000 euro (vrij op naam) verkocht. De verkoop van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving. De verkoop start donderdag 30 juni.

Start bouw

De verwachting is dat de bouw van de 13 woningen dit jaar nog start. Meer informatie: www.lefier.nl www.pandomo.nl