Droom Wilma Coppoolse komt uit bij Artico Schoenmode

Groningen - Wilma Coppoolse riep het al jaren: op haar 55ste zou ze iets heel anders (erbij) gaan doen. Deze droom werd eind vorig jaar werkelijkheid.

Dat was toen ze in haar favoriete schoenwinkel hoorde dat de zaak zou gaan sluiten omdat er geen opvolger was. Alsof het zo moest zijn... Ondernemend en met een passie voor mooie kwaliteitsschoenen besloot ze te springen. En werd ze in november 2015 de trotse nieuwe eigenaar van Artico Schoenmode. Met uitsluitend Italiaanse leren schoenen van topkwaliteit en een sterke focus op advies en service trekt Artico klanten uit Groningen en verre omstreken. Ook mensen uit de Randstad weten de weg naar ‘t Zuuderdaip te vinden en er loopt zelfs in Brazilië een mevrouw op schoenen van Artico.

Assortiment

Het assortiment bestaat uit elegante en modieuze schoenen en laarsjes. Ook voor de wat moeilijker voet en voor het gebruik van inlegzolen is in de winkel genoeg te vinden. Artico is in Groningen het enige verkooppunt voor het merk Vabeene, maar laat ook schoenen exclusief vervaardigen in Italië en is altijd op zoek naar nieuwe merken en fabrieken.

Kwaliteit

Wilma Coppoolse wil vasthouden aan de kwaliteit waarom Artico al jaren bekend staat, maar zorgt er daarnaast voor dat Artico ook voor nieuwe klanten een winkel is waar ze graag binnen lopen, vooral als de verbouwing straks is afgerond. En om er zeker van te zijn dat haar klanten de kwaliteit krijgen waarnaar ze op zoek zijn, test Coppoolse zelf al haar producten en schoenen uit. En dus staat ze ook als jurist, want dat is ze ook nog steeds, met veel plezier, stevig in haar schoenen.