Tweede Kamerlid Erik Ziengs bezoekt Hanzehogeschool

Groningen - Tweede Kamerlid Erik Ziengs (VVD) heeft vorige week werkbezoek gebracht aan de Hanzehogeschool Groningen. Het Kamerlid sprak er uitgebreid met het managementteam, docenten en studenten van de opleiding Bedrijfskunde MER over praktijk en ondernemerschap.

Erik Ziengs sprak met student-ondernemers, student-assistenten, relatiemanagers en bestuursleden van studievereniging Homerus, die uitgenodigd waren om een presentatie te verzorgen.

Ondernemerschap

Bedrijfskunde MER heet in samenwerking met het werkveld een sterke visie ontwikkeld op ondernemerschap. Bedrijfskunde is erin geslaagd deze ondernemende houding te vertalen in een onderwijsprogramma, concludeerde Tweede Kamerlid Erik Ziengs naar aanleiding van het het werkbezoek aan het Instituut voor Bedrijfskunde. Hij toonde zich onder de indruk van de wijze waarop de studenten vanaf dag 1 worden gestimuleerd om een ondernemende professional te zijn of ondernemer te worden.

Faraz Atefeh

Ambassadeur Faraz Atefeh van de Hanzehogeschool, aanjager en centrale figuur in het warm houden van de contacten met het bedrijfsleven en de politiek, kijkt met tevredenheid terug op het werkbezoek van Erik Ziengs. Meer: "Het succes op het gebied van ondernemerschap in de omgeving wordt te weinig uitgedragen." Faraz Atefeh en Erik Ziengs delen de mening dat 'we hier in het Noorden te bescheiden, zijn'.  "We zouden vaker moeten vertellen wat voor een mooie dingen er gebeuren." https://youtu.be/VnyiTRtB8PI