Kunstspot Talkshow tijdens De Nacht van Kunst & Wetenschap

Groningen - In De Nacht van Kunst & Wetenschap in Groningen - zaterdag 4 juni - vindt de allereerste Kunstspot Talkshow plaats.

Rosa Timmer, columniste en verslaggeefster bij Dagblad van het Noorden, presenteert de talkshow. Peter Dicke, redacteur bij Kunstspot, fungeert als sidekick.

Gasten uit beeldende kunst

Timmer en Dick ontvangen in de Kunstspot Talkshow gasten uit de beeldende kunst en praten met hen over hun werk en meer. Wat is de passie van de kunstenaar? Wat is het verhaal achter zijn werk? Aan tafel beeldend kunstenaar en zangeres Janne Schra, striptekenaar Barbara Stok, ontwerper Tjeerd Veenhoven, theatermaakster en beeldend kunstenaar Chantalla Pleiter, beeldend kunstenaar Joachim Nieuwhof en de winnaar van het George Verbergstipendium Ivanka Annot. Er zijn 2 talkshows van aan half uur. Ze vinden plaats in het Mendini restaurant in het Groninger Museum. Aanvang eerste show: 20.30 uur, de tweede show begint om 22.00 uur. Toegang op vertoon van een ticket voor De Nacht van Kunst & Wetenschap.

Kunstspot

Kunstspot is het platform voor de professionele beeldende- en toegepaste kunst in Groningen. Kunstspot wil met verhalen inspireren en de actuele en maatschappelijke ontwikkelingen in de kunst laten zien. Kunstspot is een initiatief van het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK Groningen) in samenwerking met het Groninger Museum, House of Design en Academie Minerva in samenwerking.