Makkelijker Verkopen in 1 middag te leren

Groningen - Met plezier meer omzet binnenhalen is in 1 middag te leren, stellen Onno de Rechteren en Sanne Scheltena. Zij zijn de initiatiefnemers van Makkelijkerverkopen.nl.

„Voor veel ZZP’ers en kleine ondernemers is het een moeilijke opgave om steeds bezig te zijn met het binnenhalen van voldoende klanten en omzet”, weet De Rechteren. „Deze ondernemers zijn vaak heel goed in hun werk en ze leveren een product of dienst met een hoge kwaliteit. Maar goed zijn in je werk betekent nog niet dat je ook beschikt over alle ondernemersvaardigheden die nodig zijn om je bedrijf te laten bloeien.” „In mijn omgeving kom ik steeds vaker ondernemers tegen die mij advies vragen over hoe ze meer omzet kunnen binnenhalen.”

Trainingen

Reden voor De Rechteren en Scheltena een drietal trainingen te ontwikkelen waarin zowel nieuwe als gevestigde ondernemersvaardigheden worden geleerd: klanten winnen, klanten behouden en de kunst van marketing. De trainingen van Makkelijkerverkopen.nl gaan in juni van start in Groningen, Assen en Drachten. Het zijn trainingen van 1 middag voor een heel betaalbare prijs. Sanne Scheltena: „De prijs van de trainingen hebben we bewust laag gehouden om toegankelijk te zijn voor iedereen die dit nodig denk te hebben. Het is een goede investering in jezelf en je bedrijf. De trainingen zijn interactief en gericht op verkopen met plezier. De deelnemers gaan naar huis met veel nieuwe inzichten en verkooptools om direct in te zetten.”