Presentatie 'David Bowie The Seventies' bij Godert Walter

Groningen - In Boekhandel Godert Walter in Groningen vindt zaterdag 14 mei de presentatie plaats van het bij uitgeverij Conserve verschenen 'David Bowie The Seventies'.

Dit boek bevat foto's van Gijsbert Hanekroot en teksten van Sebastiaan Vos uit Groningen. Zowel Hanekroot als Vos is aanwezig bij de boekpresentatie.

Belangrijkste periode Bowie

'David Bowie The Seventies' geeft een goed beeld van wat wel als de belangrijkste periode in de carrière van Bowie wordt gezien. 6 keer kruisten Hanekroot en Bowie elkaars wegen in de jaren '70. Het boek bevat, naast veel zwart-wit portretten, studiofoto’s en foto’s van concerten, ook unieke kleurenfoto’s.

Sebastiaan Vos

Sebastiaan Vos, publicist en archivaris en fan van het eerste uur, verzorgt een biografie van Bowie plus een beschrijving van de foto’s. Daarnaast deelt hij met de lezer het persoonlijke verhaal over de rol die David Bowie speelde (en speelt) in zijn leven. “Ik kan heel gelukkig worden van het idee dat ik de rest van mijn leven nog naar die prachtige muziek van David Bowie kan luisteren", zegt hij hierover.

Boekpresentatie

De presentatie begint om 17.15 uur. In verband met beperkte ruimte wordt belangstellenden verzocht zich aan te melden via info@godertwalter.nl of op 050-3122523. David Bowie The Seventies, paperback, full colour 128 pag. English, Français, Nederlands, uitgeverij Conserve, Schoorl ISBN 9789054294269