McDonald's verzorgt Moederdag-ontbijt in Ronald McDonald Huis Groningen

Groningen - Een verrassing voor alle moeders die in het Ronald McDonald Huis Groningen logeerden. Ze werden door McDonald's op een Moederdag-ontbijt getrakteerd.

Ook vaders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen prikten een vorkje mee. Medewerkers van McDonald's verblijdden alle families met versgebakken croissants, pancakes, McMuffins, fruitsalades, smoothies en allerlei broodjes. "Ontzettend attent dat McDonald's deze moeders, die in een heftige periode zitten omdat hun kind ziek is, zo in het zonnetje zet", zegt manager Jolanda Kamphuis van Ronald McDonald Huis Groningen. "Ze steken de families op deze manier een hart onder de riem."

Ronald McDonald Huis

In Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis Groningen. Door op loopafstand van het ziekenhuis te verblijven, zijn ze altijd in de buurt voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Het Ronald McDonald Huis telt 24 gastenkamers, die elk een eigen badkamer hebben, en een gemeenschappelijke keuken en eetkamer.