RUG-huisdichter Philip Rozema met 'Plusminus' in Usva

Groningen - Huisdichter Philip Rozema van de Rijksuniversiteit Groningen staat woensdag 18 mei met de eindvoorstelling 'Plusminus' in cultureel studentencentrum Usva in Groningen.

'Plusminus' is een persoonlijk verhaal over de zin en onzin van het zoeken van geluk. Er wordt gebruik gemaakt van een bijzondere mix van woord, beeld en soundscapes die Rozema door middel van zijn stem maakt. Zijn medespeler is acteur Ischa Wieselmann.

Philip Rozema

Philip Rozema is dichter en voordrachtskunstenaar. Hij won een wedstrijd van Poetry International, publiceerde regelmatig in bundels van Doe Maar Dicht Maar en werd in 2010 genomineerd voor de Gouden Lijst, een landelijke prijs voor aanstormend talent. In het studiejaar 2015-2016 is Rozema huisdichter van de Rijksuniversiteit Groningen. Dit betekent onder andere dat hij maandelijks schrijft voor de website van de Universiteitskrant. Verder publiceert hij poëzievideo's en geeft hij poëtische rondleidingen in het GRID. De voorstelling in de Usva begint om 20.30 uur. Kaarten: www.usva.nl.