Comedy night bij Hooghoudt in Groningen

Groningen - De comedians Kees van Amstel en Murth Mossel maken vrijdag 29 april hun opwachting in een comedy night bij Hooghoudt.

Het is voor het eerst dat de huiskamer van de beroemde familiedistilleerderij uit Groningen het decor vormt voor zo'n comedy night. Brand manager Mariëlle Bakker van Hooghoudt: "Met comedy night bieden we de mogelijkheid van jenever én comedy te genieten in de intieme setting van 'onze huiskamer'. Volgens mij een heel speciale belevenis!"

Kees van Amstel

De comedy night start met Kees van Amstel. Kees is veranderd. Hij merkte op feestjes dat hij steeds vaker werd gemeden vanwege zijn cynische blik op de wereld. Maar nu is hij chill en super relaxed. Hij ziet van alles de zonnige zijde. Onrecht, geweld of een bitterbal die van binnen nog bevroren is: Kees is helemaal zen.

Murth Mossel

Na de pauze volgt Murth Mossel met voors en tegens, plussen en minnen, afwegingen en keuzes. Persoonlijk, vlijmscherp, maar bovenal grappig. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 15 euro (inclusief welkomstdrankje en pauzedrankje). Reserveren: rondleidingen@hooghoudt.nl of hooghoudt.nl/bezoekons.