Line-up Rhythm & Blues Night in De Oosterpoort definitief

Groningen - Michelle David & The Gospel Sessions en De Kat zijn als laatste namen toegevoegd aan de Rhythm & Blues Night op zaterdag 30 april in De Oosterpoort in Groningen.

Onno Smit en Paul Willemsen brengen met The Gospel Sessions een eerbetoon aan de gospel door het uit elkaar te halen. Samen met zangeres Michelle David brachten ze in 2014 het eerste album ‘The Gospel Sessions Volume 1’ uit. Nu zijn ze terug met het tweede hoofdstuk (Volume 2) van het verhaal over de traditionele gospel en soul.

De Kat staat garant voor groovende psychedelische blues met hypnotiserende solo's. Tijdens Eurosonic Noorderslag was de band maar liefst 7 keer te zien. Bovendien releasde De Kat in januari zijn debuut-EP.

De complete line-up van de Rhtythm & Blues Night: Bettye LaVette, Allen Stone, Southern Culture on the Skids, Phil Cook & The Guitar Heels, Corb Lund, Peter Mulvey, Birds Of Chicago, Cam Penner & Jon Wood, Dave McGraw & Mandy Fer, The Dead Tongues, David Corley, CC Smugglers, Mojo Man, King King, Julian Sas, Michelle David & The Gospel Sessions en De Kat.

Aanvang: 20.00 uur. Entree: 39,50 euro.