Vintage Rebel Kilo Sale in Der-kerk in Groningen

Groningen - The Vintage Rebel uit Rotterdam houdt zaterdag 16 en zondag 17 april voor de derde keer een Vintage Rebel Kilo Sale in de Der Aa-kerk in Groningen.

De kerk staat dan vol kledingrekken met kleding uit de jaren '70, '80 en '90. De kleding wordt per kilo afgerekend; 15 euro per kilo kleding. De voorraad wordt beide dagen steeds aangevuld, dus er is continu keuze uit een ruim assortiment kleding voor hem en voor haar. Van jurken en jassen tot denim, en van tassen tot schoenen en broeken. De gekozen vintage-vondsten kunnen tussendoor gewogen worden op in de kerk opgestelde weegschalen. En uiteraard kan de kleding ook gepast worden; in een pasruimte met spiegels.

Waardevolle kleding

De broeken, jassen, jurken en accessoires als tassen en hoeden komen voor een groot deel uit Frankrijk en Amerika. Er is niet uitgezocht of er waardevolle stukken tussen zitten, dus de echte speurder kan - als het meezit - met een koopje naar huis. De Vintage Rebel Kilo Sale duurt beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Entree: gratis.