9 professionals ronden kosteloos leiderschapstraject succesvol af

Groningen - ProDana in Groningen heeft vrijdag met succes een eerste leiderschapstraject afgesloten.

Tijdens dit traject hebben de deelnemers hun leiderschapskwaliteiten kunnen (her)ontdekken en ontwikkelen. Alle deelnemers konden gratis participeren. Dit onder de voorwaarde dat zij het geleerde 'om niet doorvertalen naar een waardevolle en concrete bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken in hun directe (werk)omgeving'.

Leiderschapstraject

Het leiderschapstraject was bedoeld voor mensen die hun leidinggevende kwaliteiten willen ontwikkelen. Tijdens een programma van 5 dagen – dat in september 2015 startte - leerden de 9 deelnemers meer en/ of nieuw zicht te krijgen op hun eigen denken en doen. Ook het effect daarvan op hun eigen functioneren én op anderen kreeg veel aandacht. Vrijwel alle deelnemers zijn werkzaam in non-profitorganisaties, van waaruit ze niet of moeilijke dergelijke trainingen kunnen volgen.

ProDana

Het leiderschapstraject is een initiatief van ProDana, een platform van professionals op een breed gebied van training, coaching, loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling. Zij bieden hun diensten met gesloten beurs aan, vanuit maatschappelijk engagement en verantwoordelijkheidsgevoel.