GVAV-Rapiditas in actie voor eigen clubkas

Groningen - Groninger Voetbal en Atletiek Vereniging (GVAV) Rapiditas komt in actie om geld op te halen voor hun eigen clubkas. De club doet mee aan de VriendenLoterij Belmaanden, een landelijk initiatief waarmee clubs en verenigingen structureel geld op kunnen halen vanuit hun achterban.

Leden van GVAV-Rapidiatas bellen op 12, 13, 19 en 20 april andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van GVAV-Rapiditas. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met 1 lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4612,50 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Extra geldprijzen

De VriendenLoterij keert tijdens de Belmaanden per kalendermaand extra geldbedragen uit aan de 7 clubs en verenigingen die de meeste loten hebben verkocht. Dit bedrag komt bovenop de structurele inkomsten die clubs en verenigingen vanaf de VriendenLoterij Belmaanden genereren. Clubs en verenigingen kunnen zich nog tot en met 20 mei aanmelden voor de VriendenLoterij Belmaanden. Meer informatie: www.vriendenloterij.nl/clubs.